Autentificare

Autentificare

  • biserica
  • biserica
  • primaria
  • centru

Hotarari Octombrie 2017

[Deschide articolul pentru a vizualiza informatiile]

Citeste

Anunt concurs post contractual referent SPCLEP

Primăria oraşului Brezoi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual de execuţie vacant, de referent, treapta profesională lA din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidentă a Persoanelor.

Concursul va avea loc în data de 08.12.2017 ora 10.00 proba scrisă şi în data de 13.12.2017 ora 10.00 interviul la sediul instituţiei.

Citeste

Rezultatul final la concursul pentru ocuparea postului de şofer

ANUNŢ

cu privire la rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de şofer, treapta profesională 1 din cadrul Compartimentului Transport

Citeste

Rezultatul probei interviului concursului organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de şofer

ANUNŢ

cu privire la rezultatul probei interviului susţinut in data de 23 octombrie 2017 în cadrul concursului organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de şofer, treapta profesională I din cadrul Compartimentului Transport

Citeste

ANUNŢ - rezultatul probei scrise pentru ocuparea postului de şofer.

ANUNŢ

cu privire la rezultatul probei scrise al concursului din data de 18 octombrie 2017 pentru ocuparea postului contractual vacant de şofer, treapta profesională I din cadrul Compartimentului Transport.

Citeste

Rezultatul selecţiei dosarelor candidaţilor pentru ocuparea postului de şofer

ANUNŢ

cu privire la rezultatul selecţiei dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul din data de 18 octombrie 2017 pentru ocuparea postului vacant contractual de şofer din cadrul Compartimentului Transport.

  • Cârstea Gheorghe Teofil - ADMIS

Candidaţii nemulţumiţi pot face contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor de înscriere, la sediul primăriei.

Afişat astăzi 11 octombrie 2017, ora 14.00, la sediul Primăriei oraşului Brezoi.

Citeste

Oferte Vanzare Terenuri

In conformitate cu Legea 17/2014, primaria orasului Brezoi face cunoscute urmatoarele oferte de vanzari terenuri pe raza localitatii:

[Deschide articolul pentru a vizualiza informatiile]

Citeste