Autentificare

Autentificare

Anunt

cu privire la rezultatul final al concursului organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de inspector de specialitate, gradul profesional I din cadrul Compartimentului Proiecte şi Integrare Europeană

Mai mult...

Tipărire Email

ANUNŢ

cu privire la rezultatul probei interviului susţinut in data de 17 iulie 2018

în cadrul concursului organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de inspector de specialitate, gradul profesional I din cadrul Compartimentului Proiecte şi Integrare Europeană

Mai mult...

Tipărire Email

ANUNŢ

cu privire la rezultatul probei scrise la concursul din data de 12 iulie 2018 pentru ocuparea postului contractual vacant de inspector de specialitate, gradul profesional I din cadrul Compartimentului Proiecte şi Integrare Europeană.

Mai mult...

Tipărire Email

Rezultatul selecţiei dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul din data de 12 iulie 2018

ANUNŢ

Cu privire la rezultatul selecţiei dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul din data de 12 iulie 2018 pentru ocuparea postului vacant contractual de inspector de specialitate, gradul profesional I din cadrul Compartimentului Proiecte şi Integrare Europeană.

Nr. Crt.
Numele si prenumele candidatului
Rezultatul selectiei dosarelor 
Motivul respingerii dosarului
 1. Armasel Mihaela Elena Admis -

Candidaţii nemulţumiţi pot face contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor de înscriere, la sediul primăriei.

Afişat astăzi 06 iulie 2018, ora 14.00, la sediul primăriei oraşului Brezoi.

Tipărire Email

Anunt concurs post contractual de inspector

Primăria oraşului Brezoi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual de execuţie vacant, de inspector de specialitate, gradul profesional I din cadrul Compartimentului Proiecte şi Integrare Europeană.

Concursul va avea loc în data de 12.07.2018 ora 10.00 proba scrisă şi în data de 17.07.2018 ora 10.00 interviul la sediul instituţiei.

Mai mult...

Tipărire Email