Autentificare

Autentificare

Proiecte Hotarari

Proiectul de hotarare al consiliului local oras Brezoi, privitor la "Aprobarea bugetului general de venituri si cheltuieli pe anul 2023"

ANUNȚ

Se aduce la cunoştinţa publică, în conformitate cu Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare, că se propune spre dezbatere publică - PROIECTUL DE HOTARARE al CONSILIULUI LOCAL ORAS BREZOI, privitor la „Aprobarea bugetului general de venituri si cheltuieli pe anul 2023" - însoţit de Referatul de aprobare nr.128/10.01.2023 a iniţiatorului proiectului de hotărâre - Primarul Oraşului Brezoi.

Proiectul de hotărâre a fost afişat la sediul Primăriei oraşului Brezoi, Strada Lotrului, nr.2, Judetul Vâlcea în data de 11.01.2023, poate fi consultat la Compartimentul „Relaţii cu Publicul" şi publicat pe site-ul Primariei Oraşului Brezoi.

Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare se vor depune la secretariatul Primăriei Oraşului Brezoi, compartimentul „Relaţii cu Publicul", sau în format electronic pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 30.01.2023.

Tipărire Email

Atașamente inline:

Acest browser nu suportă vizualizarea documentelor pdf.
Descărcați documentul pentru a-l vizualiza
.