Autentificare

Autentificare

Anunț privind elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind „Regulamentul pentru autorizarea activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor la nivelul orasului Brezoi, Judetul Valcea"

În conformitate cu Legea nr.52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare, se dă publicităţii următorul anunț privind elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind „Regulamentul pentru autorizarea activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor la nivelul orasului Brezoi, Județul Valcea"

Se aduce la cunoştinţa publică, că se propune spre dezbatere publică - PROIECTUL DE HOTARARE al CONSILIULUI LOCAL ORAS BREZOI, privitor la „Regulementul pentru autorizarea activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor la nivelul orasului Brezoi, Judetul Valcea" - însoţit de Referatul de aprobare nr. 7481/18.11.2022 a iniţiatorului proiectului de hotărâre - Primarul Oraşului Brezoi.

Proiectul de hotărâre a fost afişat la sediul Primăriei oraşului Brezoi, Strada Lotrului, nr.2, Judetul Vâlcea în data de 23.11.2022, poate fi consultat la Compartimentul „Relaţii cu Publicul" şi publicat pe site-ul Primariei Oraşului Brezoi.

Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare se vor depune la secretariatul Primăriei Oraşului Brezoi, compartimentul „Relaţii cu Publicul", sau în format electronic pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 23.12.2022, ora 11,00.

Tipărire Email

Atașamente inline:

Acest browser nu suportă vizualizarea documentelor pdf.
Descărcați documentul pentru a-l vizualiza
.

Documente Atașate:


Descărcați documentul proiect_hcl__anexe.pdf
.


Descărcați documentul referat_de_aprobare_copy_2.pdf
.