Autentificare

Autentificare

Anunt consultare publica elaborare PUD - construire supermarket

Primarul orasului Brezoi, anunta publicul, autoritatile interesate si proprietarii terenurilor din zona limitrofa despre intentia de elaborare PUD - CONSTRUIRE SUPERMARKET SI MAGAZIN PRODUSE DIN CARNE SI BRANZETURI, ACCESE AUTO SI PIETONALE, TROTUARE, AMENAJARI EXTERIOARE, SISTEMATIZARE VERTICALA, RECLAME PE FATADA SI IN PARCARE, PANOU PUBLICITAR LUMINOS, IMPREJMUIRE PERIMETRALA, BRANSAMENTE LA UTILITATI, POST DE TRANSFORMARE, ORGANIZARE DE SANTIER.

 

Amplasament: str. Calea Eroilor (fosta str. Eroilor), nr.135, orasul Brezoi.

Beneficiarul PUD - ului este investitorul privat S.C.REWE PROJEKTENTWICKLUNG ROMANIA S.R.L., cu sediul in comuna Stefanestii de Jos, sat Stefanestii de Jos, str. Busteni, nr. 7, jud. Ilfov.

Proiectantul PUD - ului : B.I.A.ARH. DORIN RADULESCU., cu sediul in judetul Valcea, localitatea Ramnicu Valcea, prin proiectant cu drept de semnatura inscris in R.U.R. - arh. DORIN RADULESCU

Publicul este invitat sa consulte documentele privind propunerile de PUD la sediul PRIMARIEI BREZOI, str. Lotrului, nr. 2 si sa transmita observatii si sugestii asupra acestor documente la sediul Primariei orasului Brezoi, in perioada 17.03.2020- 01.04.2020 Primaria orasului Brezoi, str. Lotrului nr. 2, judetul Valcea, cod postal 245500, telefon/fax 0250- 778240, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,

Raspunsurile la observatiile si sugestiile transmise precum si rezultatele informarii si consultarii se vor posta pe site-ul primariei si afisa la sediul acesteia in termen de 15 zile de la incheierea perioadei de consultare.

Persoanele responsabile cu informarea si consultarea publicului sunt: consilier Siiulescu Ion si consilier Miu Victorita.

Tipărire Email

Atașamente:

Acest browser nu suportă vizualizarea documentelor pdf.
Descărcați documentul pentru a-l vizualiza
.

Acest browser nu suportă vizualizarea documentelor pdf.
Descărcați documentul pentru a-l vizualiza
.