Autentificare

Autentificare

Proiecte Hotarari

PROIECTUL DE HOTARARE AL CONSILIULUI LOCAL ORAS BREZOI, privitor la stabilirea impozitelor si taxele locale pentru anul fiscal 2023

În conformitate cu Legea nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare, se dă publicităţii următorul:
ANUNT
privind elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul fiscal 2023

Se aduce la cunoştinţa publică, că se propune spre dezbatere publică

PROIECTUL DE HOTARARE AL CONSILIULUI LOCAL ORAS BREZOI,

privitor la stabilirea impozitelor si taxele locale pentru anul fiscal 2023

însoţit de Referatul de aprobare nr.6929/27.10.2022 a iniţiatorului proiectului de hotărâre: Primarul Oraşului Brezoi.

Proiectul de hotărâre a fost afişat la sediul Primăriei oraşului Brezoi, Strada Lotrului, nr.2, Judetul Vâlcea în data de 27.10.2022, poate fi consultat la Compartimentul „Relaţii cu Publicul" şi publicat pe site-ul Primariei Oraşului Brezoi.

Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare se vor depune la secretariatul Primăriei Oraşului Brezoi, compartimentul „Relaţii cu Publicul", sau în format electronic pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 23.11.2022, ora 11,00.

Tipărire Email

Documente Atașate:


Descărcați documentul ""
.


Descărcați documentul ""
.


Descărcați documentul ""
.